RE-STYLING

Het kan zijn dat u uitgekeken bent op uw huidige keuken maar dat u deze niet volledig wilt vervangen. Ook kan het zijn dat uw keuken nog in prima staat is, maar dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Re-styling, is dan een prima optie.

Het grote voordeel van re-stylen is dat het vaak veel minder hak- en breekwerk met zich meebrengt en dat het goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken. De onderdelen die nog goed zijn blijven immers behouden.

Prinsenland Montage heeft jarenlange ervaring met het vervangen van kastdeurtjes, lades en scharnieren, werkbladen en natuurlijk inbouwapparatuur.

Indien u dat wenst, kunnen wij eerst bij u langs komen om samen met u te bekijken welke onderdelen er voor re-styling in aanmerking komen. Naar aanleiding van dat bezoek maken wij een offerte voor u op en indien u akkoord gaat met onze offerte zullen wij de werkzaamheden bij u thuis uitvoeren.  UW ZEKERHEDEN

Eén aanspreekpunt
U heeft één aanspreekpunt en het bedrijf blinkt uit in netheid, nauwkeurigheid en geordend werken.
Service
Prinsenland Montage levert een totaalproduct en daarbij hebben wij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.
Vakwerk
Wij maken altijd heldere afspraken vooraf, over de prijs en het product. Daarbij leveren wij degelijk vakwerk tegen een scherpe prijs.
Wij denken mee
Wij denken met u mee, zoeken naar de juiste oplossing en bieden voor alle voorkomende klussen de helpende hand.

 
| Disclaimer